Τραυματίστηκε τουρίστας που επιχείρησε να ανέβει το βουνό της Παναγιάς Τσαμπίκας από μονοπάτι των Κολυμπίων

Diasosi Tsampika 130715dΤουρίστας έπεσε και τραυματίστηκε ευτυχώς όχι σοβαρά, όταν επιχείρησε να ανέβει το βουνό της Παναγιάς Τσαμπίκας από την πλευρά των Κολυμπίων όπου υπάρχει επικίνδυνο μονοπάτι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο τουρίστας ξεκίνησε την ανάβαση του βουνού λίγο μετά τις 1μ.μ. ώρα μαζί με τη σύζυγο του, όταν σε κάποιο σημείο της διαδρομής παραπάτησε και γλιστρώντας κατρακύλησε αρκετά μέτρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Αμέσως η σύζυγος κάλεσε βοήθεια, όπου και στο σημείο έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε να εντοπίσουν και να ανασύρουν τον άτυχο τουρίστα από δύσβατη περιοχή μετά την πτώση του, με πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από άνδρες της ΠΥ Ρόδου και παραδόθηκε με ασφάλεια στους διασώστες ασθενοφόρου της EUROMEDICA, όπου και διεκομίσθει στην ιδιωτική κλινική για νοσηλεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ξενοδοχείο των Κολυμπίων συμπεριλαμβάνει στις δραστηριότητές του, ανάβαση στο βουνό της Παναγιάς Τσαμπίκας από την πλευρά των Κολυμπίων.

Diasosi Tsampika 130715a

Diasosi Tsampika 130715d