ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου

| | Εκτύπωση | Εμφανίσεις: 302

Nisirios Giorgos 250520Η απρόσμενη είδηση του θανάτου του Οδοντίατρου  Γεωργίου (Τζώρτζη) Νισύριου, μας συγκλόνισε και μας γέμισε θλίψη.

Ο Τζώρτζης Νισύριος ήταν μια εμβληματική προσωπικότητα, με μεγάλο επιστημονικό έργο και τεράστια προσφορά τόσο στην Οδοντιατρική περίθαλψη όσο και στο κοινωνικό σύνολο της Καρπάθου.

Διετέλεσε σε πολλές θέσεις ευθύνης συγκεκριμένα ήταν Νομαρχιακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου επί σειρά ετών, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου και Αντιδήμαρχος Καρπάθου. Υπηρέτησε επίσης, στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

Η Κάρπαθος αλλά και ολόκληρη η Δωδεκάνησος έχασε έναν εκλεκτό  συμπολίτη με αρχές, αξίες, ήθος και κοινωνική προσφορά, έναν ξεχωριστό πατριώτη που θα μείνει φωτεινό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Τολμούσε και υλοποιούσε με καθαρό λόγο και ευθύ βλέμμα. Δυναμικός και ταυτόχρονα συμπονετικός, ξεκάθαρος και συναινετικός. Μια αυθεντική, ήρεμη δύναμη που θα μας λείψει.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του Καλλιόπη και στα παιδιά του και συναδέλφους Θεμιστοκλή, Ρηγοπούλα, Σοφία και Μανώλη.

Καλό ταξίδι, συμπατριώτη, συναγωνιστή Τζώρτζη.

Ηλίας Τσέρκης

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου

Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ρόδου