ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Η δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση στην ακριτική περιοχή μας, έχει ανάγκη την εύρυθμη λειτουργία της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) Ρόδου

| | Εκτύπωση | Εμφανίσεις: 2120

KokkinosX ASPAITE 080618Ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου σε εκδήλωση της ΑΣΠΑΙΤΕ Ρόδου. Ευχές στους μαθητές και στις μαθήτριες ενόψει της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων.

Κοντά στους ανθρώπους του πολιτισμού, των τεχνών, του πρωτογενή τομέα, στα στρατευμένα νιάτα μας και στους απόστρατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη και μίλησε στην πρόσφατη εκδήλωση τελετής απονομής τίτλων και καθομολόγησης των αποφοίτων 2017 - 2018 της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) Ρόδου.
Στην τοποθέτησή του επισήμανε «τη μεγάλη προσφορά της ΑΣΠΑΙΤΕ στη δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση των νησιωτών μας και ζήτησε τη στήριξή της από την τοπική κοινωνία, ώστε να συνεχίσει την εύρυθμη λειτουργία της και να προσφέρει στον τομέα της εκπαίδευσης στην ακριτική μας περιοχή. Η δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση στα νησιά μας είναι ταυτισμένη με την ΑΣΠΑΙΤΕ και αυτό το πιστοποιεί η συμμετοχή εκατοντάδων σπουδαστών κάθε έτος.»

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο κ. Χ. Κόκκινος στέλνει τις θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στη φετινή διαδικασία, ζητώντας ψυχραιμία και συνέπεια και επισημαίνοντας ότι είναι μια μάχη και μια από τις πολλές ευκαιρίες που τους δίδονται στη ζωή ενόψει της εξελικτικής τους και της σταδιοδρομίας τους.

KokkinosX Fraoules Paradeisi 080618

Ο κ. Χ. Κόκκινος σήμερα 8.6.2018, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Γ’ Ε.Σ.Σ.Ο. στο Στρατόπεδο Ανθ/γού Παπαποστόλου Χαραλάμπου στην περιοχή Αφάντου και το βράδυ στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Βαμβακά «Εγώ η Ελισάβετ», που πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., του Διεθνούς Κέντρου Λογοτεχνών και Μεταφραστών Ρόδου και του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη.
Τέλος, στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες και ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις, παρέστη: α) μαζί με τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου στην επιτυχημένη 11η Γιορτή Φράουλας Παραδεισίου (2 - 3.6.2018), που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου Βιλλανόβα, το Δ.Ο.Π.Α.Ρ., την Π.Ν.Αι. και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου. Σε αυτήν την εκδήλωση δόθηκε η δυνατότητα να αναδειχθούν για μια ακόμα φορά οι δυνατότητες του πρωτογενή τομέα και ο πολιτιστικός και λαογραφικός μας θησαυρός, γεγονός που επισήμανε στον χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος.
β) Στην τελετή «Εορτασμού της Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού που διοργάνωσε η Α' Δ/νση Αστυνομίας Δωδ/σου και το παράρτημα των αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.