Rodospress.Gr

Ειδήσεις σε εικόνες - Μιλάμε με τα μάτια!

Anaggelies

Mantikos SwotAnalysis 021019
Μικρές Αγγελίες Ρόδου

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Windy

17°C

Ρόδος

Windy

Humidity: 76%

Wind: 41 km/h

  • 28 Jan 2021

    Rain 9°C 8°C

  • 29 Jan 2021

    Partly Cloudy 13°C 9°C

ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ

Dimilia-Aleuromyloi
Από το Καστελλόριζο ξεκίνησε σήμερα ο πρώτος πανελλαδικά, μαζικός εμβολιασμός

Από το Καστελλόριζο ξεκίνησε σήμερα ο πρώτος πανελλαδικά, μαζικός εμβολιασμός

Στόχος είναι η αποτελεσματική θωράκιση των μικρών νησιών  του Νοτίου Αιγαίου  έναντι της...

Συμβούλιο της Ευρώπης: «Ναι» στην άρση της πατέντας για τα εμβόλια - «Όχι» στο πιστοποιητικό

Συμβούλιο της Ευρώπης: «Ναι» στην άρση της πατέντας για τα εμβόλια - «Όχι» στο πιστοποιητικό

Υπερψηφίστηκε από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης σχέδιο απόφασης να...

Covid-19: Όσοι έχουν κάνει εμβόλιο θα πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε μάσκα

Covid-19: Όσοι έχουν κάνει εμβόλιο θα πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε μάσκα

Τα εμβόλια κατά του κορωναϊού θα μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα να αρρωστήσει κάποιος από τον...

Τουλάχιστον 12 ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου για να αρχίσει να μειώνεται ο κίνδυνος λοίμωξης

Τουλάχιστον 12 ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου για να αρχίσει να μειώνεται ο κίνδυνος λοίμωξης

Την αναγκαιότητα αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, τουλάχιστον το πρώτο...

Εμβόλια-Κυριακίδου: Οι εταιρείες να μην έχουν ψευδαισθήσεις ότι η ΕΕ δεν έχει τα μέσα να μάθει τι συμβαίνει

Εμβόλια-Κυριακίδου: Οι εταιρείες να μην έχουν ψευδαισθήσεις ότι η ΕΕ δεν έχει τα μέσα να μάθει τι συμβαίνει

Η "άποψη της ΑstraZeneca ότι δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει παραδόσεις δεν είναι ούτε σωστή ούτε...

Απάντηση Κικίλια στο TheTOC: Πότε θα ξέρουμε τον αντίκτυπο στα κρούσματα από το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Απάντηση Κικίλια στο TheTOC: Πότε θα ξέρουμε τον αντίκτυπο στα κρούσματα από το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Τι είπε ο κ. Κικίλιας για το άνοιγμα νέων δραστηριοτήτων από Δευτέρα.

Έρευνα: Ποιες οι διαφορές στα συμπτώματα της «βρετανικής μετάλλαξης»

Έρευνα: Ποιες οι διαφορές στα συμπτώματα της «βρετανικής μετάλλαξης»

Όσοι έχουν προσβληθεί από το νέο στέλεχος του κορωνοϊου, που εντοπίστηκε στη Βρετανία, είναι...

Ο χάρτης του κορωναϊού στην Ελλάδα - Στους 5.724 οι νεκροί

Ο χάρτης του κορωναϊού στην Ελλάδα - Στους 5.724 οι νεκροί

858 νέα κρούσματα και 274 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Εκ των ων ουκ άνευ, η διαδικασία αυτοκάθαρσης των συλλογικών οργάνων από ανάρμοστες συμπεριφορές μελών τους

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Εκ των ων ουκ άνευ, η διαδικασία αυτοκάθαρσης των συλλογικών οργάνων από ανάρμοστες συμπεριφορές μελών τους

Με αφορμή τη χυδαία ανακοίνωση του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και τη...

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των Διεθνών Ποδηλατικών Αγώνων

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των Διεθνών Ποδηλατικών Αγώνων

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των δύο διεθνών ποδηλατικών αγώνων της...

  • Από το Καστελλόριζο ξεκίνησε σήμερα ο πρώτος πανελλαδικά, μαζικός εμβολιασμός

    Από το Καστελλόριζο ξεκίνησε σήμερα ο πρώτος πανελλαδικά, μαζικός εμβολιασμός

  • Συμβούλιο της Ευρώπης: «Ναι» στην άρση της πατέντας για τα εμβόλια - «Όχι» στο πιστοποιητικό

    Συμβούλιο της Ευρώπης: «Ναι» στην άρση της πατέντας για τα εμβόλια - «Όχι» στο πιστοποιητικό

  • Covid-19: Όσοι έχουν κάνει εμβόλιο θα πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε μάσκα

    Covid-19: Όσοι έχουν κάνει εμβόλιο θα πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε μάσκα

  • Τουλάχιστον 12 ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου για να αρχίσει να μειώνεται ο κίνδυνος λοίμωξης

    Τουλάχιστον 12 ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου για να αρχίσει να μειώνεται ο κίνδυνος λοίμωξης

  • Εμβόλια-Κυριακίδου: Οι εταιρείες να μην έχουν ψευδαισθήσεις ότι η ΕΕ δεν έχει τα μέσα να μάθει τι συμβαίνει

    Εμβόλια-Κυριακίδου: Οι εταιρείες να μην έχουν ψευδαισθήσεις ότι η ΕΕ δεν έχει τα μέσα να μάθει τι...

  • Απάντηση Κικίλια στο TheTOC: Πότε θα ξέρουμε τον αντίκτυπο στα κρούσματα από το άνοιγμα του λιανεμπορίου

    Απάντηση Κικίλια στο TheTOC: Πότε θα ξέρουμε τον αντίκτυπο στα κρούσματα από το άνοιγμα του...

  • Έρευνα: Ποιες οι διαφορές στα συμπτώματα της «βρετανικής μετάλλαξης»

    Έρευνα: Ποιες οι διαφορές στα συμπτώματα της «βρετανικής μετάλλαξης»

  • Ο χάρτης του κορωναϊού στην Ελλάδα - Στους 5.724 οι νεκροί

    Ο χάρτης του κορωναϊού στην Ελλάδα - Στους 5.724 οι νεκροί

  • ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Εκ των ων ουκ άνευ, η διαδικασία αυτοκάθαρσης των συλλογικών οργάνων από ανάρμοστες συμπεριφορές μελών τους

    ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Εκ των ων ουκ άνευ, η διαδικασία αυτοκάθαρσης των συλλογικών οργάνων από...

  • Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των Διεθνών Ποδηλατικών Αγώνων

    Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των Διεθνών Ποδηλατικών Αγώνων

Liliput-Club

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Βουτιά στη γεύση!- 3ο Food Experience Graviera Naxos

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που όλοι βιώνουμε αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι το 3ο Food Experience Graviera Naxos είναι γεγονός!

Το ταξίδι, οι ομορφιές του νησιού, οι δαντελωτές παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και οι γευστικοί πειραματισμοί μπλέκονται και σε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία!

Λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα προστατευτικά μέτρα κατά της πανδημίας, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου διοργανώνει το 3ο Food Experience Graviera Naxos στις 26-28 Ιουνίου σε μία προσπάθεια να αναδείξει το νησί-διαμάντι του Αιγαίου ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της Μεσογείου.

Οι καλεσμένοι της γαστροταξιδιωτικής αυτής εμπειρίας (δημοσιογράφοι, food bloggers, travel bloggers, διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, κ.ά.) θα ζήσουν κάτι μοναδικό! Θα ταξιδέψουν στον χρόνο και στη γεύση! Με ενετικό γιουβέτσι από την εποχή της Ενετοκρατίας και του Μάρκου Σανούδου στη Νάξο μέχρι τα παραδοσιακά πιάτα της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας από τα παράλια μέχρι τα ορεινά!

Το Σάββατο 27/6 το 3ο Food Experience πάει στη Σχοινούσα για τον «γάμο» της μοναδικής Φάβας του νησιού με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!

Δύο διεθνούς φήμης δασκάλες της ναξιώτικης κουζίνας που παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής σε τουρίστες από κάθε άκρη του πλανήτη θα αυτοσχεδιάσουν και θα μαγειρέψουν παραδοσιακά πιάτα απογειώνοντας την γεύση τους με την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.

Γιατί οι στιγμές, όταν συνδυάζονται με τη γεύση, μένουν ανεξίτηλες!

 

Λίγα λόγια για τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.

Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. (προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) έχει εδώ και χρόνια κερδίσει τη φήμη ως ένα από τα δύο κυριότερα προϊόντα της Νάξου (σ.σ. το άλλο είναι η Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε.) και ένα από τα κορυφαία ελληνικά τυριά. Έχει υποκίτρινο χρώμα, λεπτή, ξηρή επιδερμίδα (η οποία καλύπτεται από μικροβιακή ανάπτυξη που συμβάλλει στην ωρίμανση), συμπαγή ελαστική μάζα, μικρές διάσπαρτες οπές, έντονο άρωμα βουτύρου και γάλακτος, γλυκιά και λεπτή γεύση και ήπια επίγευση. Παρασκευάζεται, δε, από 80% αγελαδινό γάλα κατ’ ελάχιστο και 20% αιγοπρόβειο γάλα κατά μέγιστο με την προσθήκη παραδοσιακής πυτιάς, ενώ μορφοποιείται σε κυλινδρικά κεφάλια (ενός, τριών και εννέα κιλών). Ακόμη, είναι η μοναδική ελληνική Γραβιέρα με βάση το αγελαδινό γάλα η οποία έχει κατοχυρωθεί ως προϊόν Π.Ο.Π.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2285025340, 6978397023 (Γιώργος Σέργης)

Boutia Sti Gefsi 260620

NEON-Frontistirio

Εύρεση άρθρου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ