ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απάντηση-φωτιά Καμμένου για το Μονακό: «…οι συνοδοί μοντέλων, οι τρόφιμοι σε κότερα και τα ψώνια της Μυκόνου…»

Kammenos 310518Σάλος ξέσπασε με την tweet-απάντηση του Πάνου Καμμένου σε όσους του επιτέθηκαν για τις διακοπές που έκανε στο Μονακό και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση στο Σκοπιανό.

Χθες, η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή καλώντας τον κ. Καμμένο να απαντήσει προσωπικά αν η «προκλητική συμπεριφορά» του, όπως την χαρακτηρίζουν «συνάδει με το ρόλο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ιδιαίτερα σε αυτήν την κρίσιμη γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά περίοδο που διανύει η χώρα». Την ερώτηση υπογράφουν Βασίλης Κικίλιας, Σπυρίδων Αδωνις Γεωργιάδης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Μάλιστα, στο κείμενο της ερώτησης γίνεται λόγος για πρόκληση απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό που «αγωνιά για το αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει τα προς το ζειν», ενώ επισημαίνεται ότι οι δυο Ελληνες στρατιωτικοί βρίσκονται ακόμη, για τέταρτο μήνα, στις φυλακές της Αδριανούπολης καθώς και ότι η άμυνα και η ασφάλεια της χώρας απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση λόγω και της έντονης τουρκικής προκλητικότητας.

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου ήρθε μέσω του προσφιλούς του Twitter, με ένα tweet που προκάλεσε σάλο καθώς γίνονται αναφορές για «συνοδούς τ.μοντέλων», οι οποίοι όπως γράφει καλύπτουν εραστές, «τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών» και «ψώνια της Μυκόνου» που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3.000 ευρώ.